Kategoria:Komedi
Viti i Prodhimit:2013
Permbajta: 

Një qift të fillojnë të përjetojnë disa aktivitet të pazakontë pas sjelljen e tyre në shtëpi me djalin e porsalindur nga spitali. Me ndihmën e kamerave të mbikqyrjes në shtëpi dhe një ekipi të ekspertëve ata do mësojn që jan në ndjekje të një djalli... 
Shiko FilminShkarko Filmin


Novamov


SHKRUANI NJE KOMENT NE LIDHJE ME FILMIN,SYGJERONI FILMIN QE DESHIRONI...