Kategoria:Romance / Drame
Viti i Prodhimit: 2002 (HD)
Traileri: Youtube
Permbledhje : 
Historia e dy adoleshentëve nga Karolina e Veriut, Landon Carter dhe Jamie Sullivan, të cilët bien në dashuri pasi Landon futet në telashe dhe detyrohet të bëjë shërbime ndaj komunitetit.


Shiko FilminShkarko Filmin
SHKRUANI NJE KOMENT NE LIDHJE ME FILMIN, CILESINE,OSE,SYGJERONI FILMIN QE DESHIRONI...