Kategoria : Drame | Romace
Trailer YouTube
Permbledhje : 
Një aksident me makinë vë Peixhin në një gjendje kome, dhe kur ajo zgjohet me humbje memoriesh të rënda, Leo bashkëshorti i saj punon për të fituar zemrën e saj përsëri.

Shiko FilminShkarko Filmin


★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ★ MENDIMI JUAJ NE LIDHJE ME FILMIN ★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮★ ☆