Home » , » The Notebook (2004) HD

The Notebook (2004) HD

Kategoria : Drame | Romance
Viti i Prodhimit : 2004
Permbledhje : 
Një djalosh i varfër dhe apasionant bie në dashuri me një vajzë të re dhe të pasur dhe i fal asaj ndjenjën e lirisë. Shumë shpejt ata ndahen për shkak të pabarazive sociale.

Shiko FilminShkarko Filmin