Kategoria: Erotik,Drame
Viti i Prodhimit: 1976
Traileri: Youtube

Permbledhje
Filmi bazohet ne histori te vertet ku ne kohen e luftes se Japonise nje burre dhe nje nga sherbetoret e tij fillojne nje lidhje teper te nxehte….

KUJDES!!
Filmi eshte i keshillueshem per moshen mbi 18 vjec. Permban skena erotike te forta.
Shiko FilminShkarko Filmin

★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ★ MENDIMI JUAJ NE LIDHJE ME FILMIN ★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮ ✯★ ☆ ✮★ ☆