Kategoria : Aksion / Aventure / Sci-Fi
Trailer YouTube
Permbledhje :
Një mekanik dhe familja e tij të bashkohet me Autobotat pasi ata janë në shënjestër nga një gjahtar nga një botë tjetër.
Lajmerim : 
Ky eshte kualiteti me i mire per momentin.
Filmi u uplodua per shkak te kerkesave ne faqe , kush ka probleme te komentoje poshte filmit ose kush do te sygjeroje film te ri.
Faleminderit : Stafi > KohaxFilma

Kateogoria : Komedi / Horror
Trailer YouTube
Permbledhje :
Nëse dita më e keqe e jetës tuaj përbëhej duke vrare aksidentalisht të dashurën tuaj me një sëpatë, ku nje zinxhir rrethoreë eshtë i kapur ne krahun tuaj, dhe shikuar në tmerr si miqtë tuaj më të afërt janë gllabëruar nga një batalion i mumjeve naziste, ju do të duhet të pranoni se gjërat arrijn 'të marrin dhe për më keq. Në këtë rast per Martin, është vetëm fillimi.

Shiko FilminShkarko Filmin
MovreelKategoria : Komedi / Drame
Trailer YouTube
Permbledhje:
Katër persona takohen në prag të Vitit të Ri dhe të formojnë një familje zëvendësuese për të ndihmuar njëri tjetrin nga vështirësitë e jetës së tyre.


Shiko FilminShkarko Filmin

Movreel
Kategoria : Histori / Thriller
Trailer YouTube
Permbledhje :
Historia trazuar e hershme të Agjencisë Qendrore të Inteligjencës shihet përmes prizmit të jetës së një njeriu të vetëm.


Shiko FilminShkarko FilminKategoria : Komedi / Romance
Trailer YouTube
Permbledhje : 
Pasi zbulon se i dashuri i saj është i martuar, Karli njihet me gruan që ai po tradhëton. Dhe kur një tjetër lidhje zbulohet, të treja formojnë një skuadër për t'u hakmarrë.Shiko FilminShkarko Filmin
Kategoria : Aventure / Fantazi
Trailer YouTube
Permbledhje : 
Bota e Ema Svonit eshte kthyer kokëposhtë ne ditëlindjen e saj te 28 kur djali nga i cili hoqi dorë 10 vjet më parë troket në derën e saj. Ai djalosh pohon se historitë e përrallave qe ai mban janë te vërteta, ai i tregon asaj që ajo nuk është thjesht ne historinë e librit por ajo është mundësia e vetme qe qyteti Storibruk te jete i lirë nga mallkimi i keq.


Shiko FilminShkarko FilminNosVideoKategoria : Komedi / Aventure / Krim
Trailer YouTube
Permbledhje : 
Gjate nje turneu te madh rreth botes, Mapets e gjejn veten te perfshire ne nje vjedhje Europiane bizhuterishe te kryer nga sozia e Kermit bretkoses dhe ndihmesi i tij i poster.Shiko FilminShkarko Filmin
Movreel
Kategoria : Aventure / Fantazi
Trailer YouTube
Permbledhje : 
Bota e Ema Svonit eshte kthyer kokëposhtë ne ditëlindjen e saj te 28 kur djali nga i cili hoqi dorë 10 vjet më parë troket në derën e saj. Ai djalosh pohon se historitë e përrallave qe ai mban janë te vërteta, ai i tregon asaj që ajo nuk është thjesht ne historinë e librit por ajo është mundësia e vetme qe qyteti Storibruk te jete i lirë nga mallkimi i keq.


Shiko FilminShkarko FilminNosVideo

Kategoria : Animacion
Trailer YouTube
Permbledhje :
Një ushtare e re femër Deunan dhe partneri i saj cyborg Briareos mbijetojnë pas Luftës së 3 apokaliptike ne Nju Jork dhe …


Shiko FilminShkarko Filmin
Movreel